Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Rundvisning hos Stauning Whisky

Det lyder som begyndelsen på en klassisk joke, når man spørger, hvad fire ingeniører, en lærer, en kok, en slagter, en pilot og en læge har tilfælles. Det er dog langt fra en joke, for svaret er Stauning Whisky. Et lille destilleri langt mod vest, der med tiden har vokset sig stort og fået alles næser til at dreje sig mod duften af malt. Kom med på opdagelse og rejsen gennem Staunings whiskyfremstilling. Hør historien om deres eventyr, og kom helt tæt på hvert trin i produktionen. Fra gulvmaltningen af det danske byg og rug til destillering i de 24 kobber pot stills. Imens kan du nyde den smukke arkitektur i det nye destilleri, hvor der er lagt vægt på både sjæl og åbenhed. Slut oplevelsen af med at smage tre forskellige slags whisky. En unik oplevelse for alle sanser, hvor du kan se, føle, lugte og smage.

Hvad er inkluderet?
  • 2 timers rundvisning hos Stauning Whisky
  • Historier om Stauning Whisky
  • Rundvisning i produktionen – fra maltning til destillering
  • Lær om fadlagringens betydning for smagen
  • Smagning af 3 forskellige whiskyer (valgfri)
Praktisk information

Ændring af planer

Hvis du har brug for at ændre eller afbestille, så lad os vide det 48 timer før din tur. Kontakt vores butik på +45 93 39 28 85 eller butik@stauningwhisky.dk

Særlige begivenheder

For en ekstraordinær whiskyoplevelse, se da en af vores særlige begivenheder. Her dykker vi lidt dybere ind i de gyldne dråber, smager på særlige fadmodninger, deltager i en cocktailkursus eller andre spændende ting.

Store grupper

Hvis I er en virksomhed, en organisation eller en større gruppe mennesker, der gerne vil have et besøg uden for de åbne ture, kan vi også arrangere det. Skriv til os på tour@stauningwhisky.dk, og vi finder en løsning der passer for jer.

Køb et gavekortGiv en du holder af en oplevelse, de aldrig glemmer.
Cover image
Om Stauning Whisky

Stauning Whisky begyndte i 2005 og har siden været toneangivende inden for whiskyproduktion i Danmark og værner om god smag og kvalitet i hver en flaske. De har vundet mange priser, og selv på et internationalt niveau er Stauning en sværvægter.

Stauning WhiskyStauningvej 386900 Skjern
butik@stauningwhisky.dk+45 93 39 28 85
© 2024 Stauning Whisky
Fra 0 kr./person
Company logo
Fra 0 kr./person